Grafitgroup - asul din maneca
Grafitgroup: asul din maneca


Jocuri


Girolamo

Este un joc de dificultate ridicata. Telul jocului este sa stabilesti legatura dintre definitii/cuvinte englezesti care se succed si alte cuvinte englezesti dintr-un tabel. Girolamo este un invatat care iti da un sfat pe zi. Fiecare sfat este un binecunoscut proverb englezesc. Daca legatura este facuta corect de catre jucator, o litera din proverb este dezvaluita. Daca ghicesti proverbul inainte de terminarea jocului, scrie-l si numele tau va fi onorat intr-un tabel al castigatorilor.

Spanzuratoarea

Un joc de dificultate scazuta. Binecunoscutul joc este acum jucat pe cuvinte. Cuvintele sunt pe categorii ca jucatorul sa-si poata alege o categorie convenabila. Trebuie sa cunosti traducerea cuvintelor. Baietelul din imagine poate sa ajunga fie bogat fie spanzurat. Care sa fie? In final traducerea corecta este afisata.

Puzzle

Un joc de dificultate medie. Mai greu decat Spanzuratoarea acest joc este tot unul de traducere a cuvintelor. Acum insa categoriile sunt amestecate si numarul de cuvinte este mai mare. La fel ca mai sus traducerile corecte sunt afisate. Atunci cand traducerea este corecta doua din bucatelele puzzle-ului sant dezvaluite.

Vaporase

Un joc de dificultate medie spre ridicata. Jocul testeaza cunostintele legate de timpurile verbelor englezesti. Cunoscutul joc este o confruntare intre doua forte navale. Cand timpul verbului este corect ales tu tragi asupra inamicului. In caz contrar flota iti este atacata. Atentie! Vaporasele pot fi lipite, nu te lasa indus in eroare!

Spaghete

Un joc de dificultate ridicata. Acest joc verifica cunostintele generale de gramatica, vocabular si ortografie engleza. Se afiseaza un indragit cantec american, de 12 versuri, caruia ii lipsesc cuvinte. Contra cronometru, trebuie alese corect aceste cuvinte. Daca cuvintele nu sunt alese corect jucatorul este penalizat timpul ramas scazand. Cand toate propozitiile sunt corecte, urmeaza jocul. Scopul jocului este de a muta o chifteluta inainte de apusul soarelui pana este adusa acasa.

Naufragiatul

Un joc de dificultate medie. Jocul seamana cu puzzle dar e mai usor fiindca poti incerca mai multe variante si trebuie numai sa spui daca cuvintele sunt bine traduse. Se testeaza vocabularul. Trebuie sa croiesti un drum de traduceri corecte pentru a salva naufragiatul de pe insula.